شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

کمیساریای سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تحریم‌های ایران باید برداشته شود

کمیساریای سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر لزوم رفع تحریم‌های ایران برای پیشرفت در پرونده هسته‌ای تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، کمیساریای سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: برای تحقق پیشرفت در پرونده هسته‌ای ایران، باید آن را به طور کامل اجرایی کرده و تحریم‌های ایران برداشته شود.

بنابر اعلام منابع خبری جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفته است درباره گفت‌وگو‌ها به میزبانی اتحادیه اروپا با ایران و آمریکا خوش‌بین است.

پیشتر هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان در سخنرانی خود در کنفرانس خلع سلاح که زیر نظر سازمان ملل در ژنو برگزار می‌شود، خواستار نجات توافق هسته‌ای شد که ایران در سال ۲۰۱۵ با کشور‌های اروپایی و آمریکا امضا کرد و ادعا کرد این کار به نفع تهران است.

هایکو ماس مدعی شد: دولت جدید آمریکا برای پیوستن مجدد به این توافق آمادگی دارد و به سود ایران است که خط مشی خود را تغییر دهد، پیش از آنکه، توافق به صورتی آسیب ببیند که امکان اصلاح آن وجود نداشته باشد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر